Altele

Susține expedițiile civice la Swimathon 2017

Anul acesta vrem să construim ABCivic, prima platformă digitală din România, prin care să ne putem auto-organiza eficient și să rezolvăm fluid problemele pe care le întâmpinăm ca cetățeni.

Configurăm o bibliotecă de soluții și hărți de parcurs, ca să nu mai ajungem pe drumuri închise, când vrem să rezolvăm ceva în cartierul sau orașul nostru. Fie că vedem copaci ciopârțiți, câini fără stăpân, gropi, alei neasfaltate, spații fără canalizare sau că țintim să rezolvăm o problemă socială mai complexă, pe ABCivic vom afla ce-i de făcut în fiecare situație. Aici vom întâlni specialiști care să ne consilieze și oameni care au dat deja cu capul de-aceeași ușă ca și noi, dar care acum știu cum s-o deschidă. Vom întâlni oameni care trec prin aceeași problemă ca și noi, cu care să devenim camarazi pentru victoria unei cauze comune.

Ca să construim platforma aceasta de împuternicire, ne-am înscris la Swimathon Iași, un eveniment de strângere de fonduri, prin care proiectele ieșenilor sunt puse pe roate colaborativ, prin contribuția tuturor. Avem nevoie de 8.400 de lei ca să inițiem aplicația. Vrem să recăpătăm puterea de-a acționa eficient și corect, ca să nu pierdem zenul, timpul sau încrederea că „se poate”.

Am descoperit, cu prilejul acesta, oameni care gândesc la fel ca noi și cred că cetățenii trebuie și pot să conducă, fără să devină politicieni. S-au înscris ca înotători și ambasadori la Swimathon și fac fundraising ca să transforme ABCivic într-o realitate pentru toți.

Orice donație înseamnă o contribuție la o realitate în care balanța puterii se înclină în favoarea cetățenilor.

Intră în rețeaua celor care investesc în „expediții civice”, donează până pe 1 iulie, ora 09:00, și pune puterea în mâinile cetățenilor! Vremea marilor mecena a trecut și dorim să facem totul colaborativ, așa că nu ne așteptăm la contribuții masive. Sperăm să fie mici și multe, ca să avem pulsul unei societăți care colaborează ca să-i fie mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *