Implică-te

Hai, că poți să schimbi Iașul! Nu suntem puțini. Alege rolul care te prinde cel mai bine și mergem mai departe, împreună!

Oameni faini și puși pe fapte

Simți că poți face mai mult decât îți oferă o slujbă normală într-o firmă? Vrei mai mult de la tine, vrei mai mult de la Iași?
Te pricepi la ceva și vrei să împărtășești sau să fii expertul-nostru-resursă?
Hai alături de noi, suntem simpatici și puși pe treabă.
Completează formularul de mai jos și ne auzim în curând!

Ai găsit un proiect  care ți-a atras atenția și crezi că poți ajuta? Sau ai o propunere de proiect și cauți o echipă cu care să treci la acțiune? Dă-ne un semn! Ne bucurăm să cunoaștem oameni noi. Dacă ideea ta vine la țanc în planul nostru, de-a trăi într-un Iași participativ și bine guvernat, ne apucăm de treabă!
Abonează-te la newsletter-ul CIVICA şi te vom ţine la curent cu proiectele și evenimentele pe care le organizăm. Îți spunem şi ce inițiative relevante pentru tine au autoritățile locale și cum se pregătesc să le pună în practică.
Toate proiectele noastre sunt colaborative, așa că orice sprijin contează, fiindcă dă tuturor curaj să participe la schimbare. Pe noi ne ajută să rămânem independenți și să ne concentrăm 100% pe misiunea noastră.

Contribuie printr-o donație și dă-ne încredere! În plus, în fiecare an, poți redirecționa până pe 25 mai, 2% din impozitul pe salariu, pe care deja l-ai plătit. Aruncă un ochi peste chestionar și trimite-ne un mesaj cu textul „directionez”, ca să trecem la nivelul următor.

Companii cu viziune civică

Știm că ești cap de pod în ceea ce faci, așa că alătură-te ieșenilor cu expertiza ta, ca să-și câștige puterea de cetățeni mai lesne și mai sigur.

Dacă ne poți ajuta să creăm aplicații civice, ne poți oferi servicii juridice ori de contabilitate, hai în barca noastră. La CIVICA organizăm evenimente pentru comunitate și avem nevoie de tot sprijinul pe care îl putem găsi. Ne poți deschide o sală pentru întâlniri cu cetățenii, pentru cursuri și conferințe, sau poți oferi consumabile și produse de protocol.

Primim cu drag și laptopuri, imprimante și orice gadget-uri.

Promovează-ne pe pagina companiei și asumă-ți public că ai conștiință civică. Oamenii te vor aprecia mai mult, când te vor vedea alături de ei.

Îndeamnă-i și pe partenerii tăi să susțină o cauză civică.

Spune-le colegilor și angajaților că ar fi mai fericiți dacă s-ar implica în viața cetății.

Toate proiectele noastre sunt colaborative, de la cap la coadă, ca să ne reprezinte pe toți. Le gândim și le implementăm împreună, punând cap la cap resurse, iar sponsorizările ne dau curaj să mergem tot mai departe. Facem Educație Civică pentru tineri și adulți, Campanii de monitorizare și corectare a derapajelor Administrației Publice și dezvoltăm instrumente online care să aducă ieșenii în dialog cu aleșii.

Dă-ne un semn ca să vorbim mai multe și ajută-ne să rămânem independenți și concentrați pe misiunea noastră!

În plus, în fiecărare an, până pe 31 decembrie, poți redirecționa către proiectele noastre, 20% din profitul tău (până la 5/1000 din cifra de afaceri), fără să te coste nimic. Dă-ne o întâlnire și povestim!

CIVICA este o organizație care își prețuiește independență și integritatea, așa că primim sponsorizări doar de la fireme și companii cu o prezență publică etică. Ne rezervăm dreptul de a refuza sprijinul financiar ori în natură de la companiile care sunt incompatibile cu valorile și activitatea CIVICA.

În schimb, noi ne vom lăuda cu sprijinul tău, pentru ca ieșenii să știe că îți pasă de comunitatea noastră!

Jurnaliști din toate colțurile

Avem planuri ambițioase și ne propunem să schimbăm viața publică în Iași, cu ajutorul tuturor. 1000 de oameni fac repede un drum și-l folosesc din plin. Trei oameni lucrează mai greu și drumul lor rămâne necunoscut pentru cei mai mulți. Noi vrem să fim în taberele cu mii de oameni, ca să facem Educație Civică, Campanii de monitorizare și corectare a derapajelor Administrației Publice și să dezvoltăm instrumente online care să aducă ieșenii în dialog cu aleșii.

Citește despre noi, despre proiecte și aruncă un ochi pe ce au spus alții, până acum.

Contactează-ne pentru informații din interior!

Abonează-te la newsletter-ul CIVICA și află ce pregătește comunitatea ieșeană, ca să-și intre în drepturi, tot mai mult. Apoi întreabă-ne mai multe!

Promovează proiectele prin care ieșenii obțin tot mai multă putere ca cetățeni, ca să creezi mentalități și atitudini de folos! Oferă-ne machete publicitare când campaniile noastre trebuie să ajungă la cât mai mulți ieșeni, fiindcă miza e mare!

Arată că ești o publicație care crește Iașul și simpatizanții noștri îți vor mulțumi!