Achiziții

Anunț achiziții servicii web development – Soluții colaborative pentru comunitate

[cs_content][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][x_custom_headline level=”h2″ looks_like=”h3″ accent=”false” class=”cs-ta-center”]Anunț achiziții servicii web development[/x_custom_headline][x_custom_headline level=”h2″ looks_like=”h4″ accent=”false” class=”cs-ta-center”]Soluții colaborative pentru comunitate

[/x_custom_headline][cs_text class=”cs-ta-center”]18 august 2020[/cs_text][cs_text]Asociația pentru Dezvoltare, Transparență și Participare Publică CIVICA achiziționează servicii de IT în cadrul proiectului Soluții colaborative pentru comunitate, finanțat de Primăria Iași, prin legea 350/2005 (sau Legea 350/2006) privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general, în baza contractului de finanțare nr. 56904 / 12.06.2020.

Metoda achiziției:
Selecție de oferte.

Descrierea achiziției:
Servicii IT de dezvoltare platformă și mentenanță.

Valoarea estimată a achiziției:
15 000 lei cu TVA inclus.

Condițiile de contract:
Plata va fi efectuată în 3 tranșe: 20% în 30 de zile de la semnarea contractului, 60% în noiembrie 2020, în baza instalării și livrării codului sursă a platformei în versiunea intermediară și 20% în luna iulie a 2021, în baza activității de mentenanță a platformei, realizată pe tot parcursul proiectului.

Condițiile de participare:
Să fie autorizat conform legii, pentru furnizarea serviciilor mai sus menționate;
Portofoliu.

Criteriul de atribuire:

Criteriul de atribuire ales pentru această procedura este prețul cel mai scăzut în condițiile respectării cerințelor specificate la descrierea achiziției și condițiile de participare.

Termen limită de depunere a ofertelor:
26.08.2020.

Informații suplimentare:
Ofertele se vor trimite pe adresa: Iași, str. Splai Bahlui, Nr. 1, etajul 4, cod poștal 700029 sau email: contact@asociatiacivica.ro.

[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *