Viziunea, misiunea și obiectivele noastre

Hai să ne cunoaștem mai bine. Aici vei afla în ce credem, ce ne propunem pentru prezent și viitor și care sunt valorile care ne ghidează. Dacă te identifici cu afirmațiile următoare, nu ezita să ne contactezi.

vision

Viziune

Iașul trebuie să devină un oraș deschis, guvernat de instituții transparente care iau hotărârile publice în colaborare cu cetățenii.

mountain

Misiune

Misiunea noastră este să creștem puterea ieșenilor de-a controla schimbările din comunitate care le afectează viața, prin proiecte care stimulează participarea publică și contribuie la buna guvernare.

Obiective

1.

Implicare

Vrem să implicăm în tot mai mare măsură societatea civilă, în procesul de guvernare locală, în luarea deciziilor publice și în rezolvarea problemelor comunității.

2.

Guvernare calitativă

Vrem să îmbunătățim calitatea guvernării locale determinând creşterea transparenței în cheltuirea resurselor şi luarea deciziilor.

3.

Aliniere la viziune

Vrem să aliniem managementul instituţiilor şi autorităţilor locale cu viziunea ieșenilor, prin implicarea cetăţenilor în luarea deciziilor publice.

4.

Responsabilizare

Vrem să responsabilizăm aleșii și funcționarii administrației publice locale pentru a răspunde cât mai bine şi eficient nevoilor comunităţii.

Valori și Principii

government (1)

Transparenţă

Ne dorim să fim un model de transparență în ceea ce privește: prezentarea surselor de finanțare ale asociației; comunicarea cu factorii decidenți, publicul larg și mass media; prezentarea impactului proiectelor și activităților noastre.

balance

Integritate

Pentru noi, a acționa cu integritate înseamnă mai mult decât respectarea legii. Vom refuza să intrăm în parteneriate cu organizații, companii sau persoane corupte. Vom preveni apariția unor eventuale conflicte de interese, vom avea puterea să recunoaștem când greșim și vom face tot ce ne stă în putință pentru a remedia eventualele erori.

employee

Participare publică

CIVICA va funcționa pornind de la nevoile comunității. Ne dorim să realizăm proiecte și acțiuni întotdeauna participative, prin consultarea și implicarea ieșenilor.

link

Dezvoltare durabilă

Respectăm principiile dezvoltării durabile în toate activitățile pe care le implementăm, prin susținerea unui model economic și social care să nu pună în pericol mediul înconjurător.

agreement

Responsabilitate

Ne asumăm răspunderea pentru fiecare demers iniţiat, ne respectăm promisiunile făcute şi nu fugim de responsabilitate.

clock

Eficienţă

Proiectele noastre au obiective clare, al căror impact este evaluat pe baza unor indicatori de performanță.

work-tools

Impact

Proiectele pe care le implementăm urmăresc rezolvarea unor probleme reale şi obţinerea unor rezultate cuantificabile.

Start typing to see products you are looking for.