Noutăți

Căutăm Coordonator Comunicare & Fundraising

Ești interesat/(ă) să lucrezi în sectorul nonprofit într-o organizație care urmărește consolidarea democrației și creșterea calității vieții cetățenilor prin programe și proiecte care stimulează implicarea civică și colaborarea?

Dacă răspunsul e DA, hai să ne cunoaștem!

Căutăm un coleg care să fie alături de noi full-time, pentru a face cunoscută activitatea și pentru a contribui la creșterea impactului și sustenabilității Asociației CIVICA prin activități de fundrasing. 

***

Ce căutăm la Coordonatorul de Comunicare & Fundraising?

Vrem să lucrăm cu o persoană empatică, curioasă, proactivă, organizată, orientată spre atingerea rezultatelor, pasionată de comunicare și căreia îi place să interacționeze cu oamenii.

Ne dorim un absolvent de Comunicare, Jurnalism, Marketing sau din domenii conexe (Sociologie, Antropologie, Științe Politice etc). De asemenea, contează să știm că ai făcut sau faci voluntariat și că ai o experiență de lucru de min. 3 ani, vorbești și scrii bine în limba română și engleză. Experiența în fundraising reprezintă un avantaj.

***

Ce vei face, concret, în rolul de Coordonator Comunicare & Fundraising?

Responsabilități cheie:

 • Vei comunica activitatea și rezultatele organizației în mediul online și offline (website, newsletters, social media, rapoarte de activitate, prezentări);
 • Vei lucra împreună cu managerul organizației la realizarea și implementarea unei strategii de fundraising pentru fidelizarea și creșterea și numărului de donatori;
 • Vei realiza activități de donor care (gestionarea bazei de date de donatori, comunicarea regulată cu donatorii existenți, organizarea de întâlniri, realizarea de rapoarte pentru donatori persoane fizice sau companii);
 • Vei dezvolta și menține relația cu stakeholderii organizației (cetățeni, donatori, grupuri și organizații ale societății civile, companii private, mediul academic și autorități publice).

De ce să te alături echipei CIVICA?

 • Vei avea acces la resursele și oportunitățile de învățare și formare, atât ale CIVICA, cât și ale rețelelor naționale sau internaționale din care facem parte;
 • Vei lucra alături de colegi cu experiență semnificativă în sectorul non-guvernamental (advocacy, organizare și dezvoltare comunitară, sustenabilitate), business, academic, juridic și guvernamental;
 • Vei avea libertate pentru a pune în practică idei prin care să acționezi ca agent al schimbării în comunitate;
 • Vei fi în contact cu reprezentanți și specialiști ai unor ONG-uri de profil, ai unor companii private, grupuri de inițiativă civică și ai instituțiilor publice;
 • Vei avea un program flexibil adaptat nevoilor tale și ale noastre. 

Unde vei lucra? 

În Iași (de la birou, dar și remote). Stabilim împreună variantele cele mai potrivite.

Remunerație: Contract Individual de Muncă (CIM), 1600 euro brut

Așteptăm cu interes aplicația ta până pe 22 martie 2024 (inclusiv) pe adresa contact@asociatiacivica.ro, cu subiectul „Candidatură_Coordonator Comunicare & Fundraising” care să conțină:

 1. CV-ul tău;
 2. Răspunsul la întrebările: „Ce te motivează să te alături echipei noastre și de ce crezi că ești persoana potrivită pentru rolul de Coordonator Comunicare & Fundraising?”

___

Dacă încă nu ne cunoști, iată câteva informații despre noi:

CIVICA desfășoară, din 2014, proiecte și programe în domeniul cetățeniei active și a bunei guvernări la nivel local, în Iași, și în regiunea de NE a României.

Activitatea asociației urmărește consolidarea democrației, apărarea drepturilor omului și lărgirea spațiului civic prin oferirea de experiențe de învățare, asistență în advocacy și organizare comunitară cetățenilor, grupurilor și organizațiilor care abordează diverse nevoi din comunitate sau care implementează inițiative civice pentru un Iași mai bun. 

CIVICA contribuie la creșterea calității vieții în Iași prin proiecte de dezvoltare comunitară în domeniul naturii urbane, revitalizării spațiilor publice și al mobilității sustenabile, desfășoară proiecte de educație civică și media pentru tineri, organizează consultări publice, dezbateri și evenimente care aduc împreună societatea civilă, sectorul de afaceri, mediul academic și instituțiile publice pentru proiectele importante ale comunității. 

5 comentarii pentru “Căutăm Coordonator Comunicare & Fundraising

 1. Reading your posts is like taking a stroll through a garden of positivity. Thank you for planting such delightful thoughts!

 2. „Gratitude is the fuel that propels us forward. Thank you for filling our tanks with positivity through your inspiring posts!”

 3. What a delightful escape into happiness your blog provides! Thank you for the uplifting content!

 4. www.amzx.art spune:

  Your blog is a gratitude feast for the soul, and I’m thankful for the delicious servings of positivity you provide!

 5. Vernie Nolan spune:

  I simply could not go away your web site prior to suggesting that I really enjoyed the standard info a person supply on your guests Is going to be back incessantly to investigate crosscheck new posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *