Pași civici către o comunitate puternică

„Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă”

Proiectul “Pași Civici către o comunitate puternică” este un proiect implementat de CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică  în parteneriat cu  Asociația CIVICA cu scopul de a crește puterea și capacitatea organizațiilor și grupurilor civice care își propun să responsabilizeze administrația publică pe diferite teme: servicii sociale, spațiu public, mediu, sănătate, educație etc.

Implicarea în procesul de guvernare e un proces dificil, care presupune actori civici puternici, dar cu atât mai necesar cu cât opacitatea autorităților și sfidarea principiilor democratice este mai mare.

Proiectul urmărește să crească capacitatea de advocacy a 12 organizații și grupuri civice și va pune pe agenda autorităților 12 probleme de interes public prin acțiuni de advocacy desfășurate de organizațiile/grupurile beneficiare, cu sprijinul CeRe si CIVICA.


NOUTĂȚI

18 aprilie 2022: Grupuri noi în Pași civici. Resurse despre advocacy și organizare comunitară

15 septembrie 2021Grupurile și organizațiile cu care vom lucra alături de CeRe în PAȘi Civici

20 aprilie 2021:  Căutăm grupuri civice și organizații pe care să le mentorăm 1 an în campaniile lor de advocacy

 


„Proiectul este derulat de CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică în parteneriat cu Asociația CIVICA și beneficiază de o finanțare în valoare de 174.437 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Conținutul acestei pagini nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.  Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro. ”

Start typing to see products you are looking for.