Altele

Un an de mandat în Consiliu Local. Cine, ce promite. Cine te lasă să-i vorbești

[cs_content][cs_section parallax=”false” style=”margin: 0px;padding: 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text class=”h5″]A trecut un an de mandat peste Consiliul Local ieșean. Află cine te reprezintă și ce planuri are pentru tine. [/cs_text][cs_text]Am cerut fiecărui consilier să completeze un foarte scurt chestionar, în care să introducă datele de contact și subiectele care-l vor interesa în mod constant, pe parcursul mandatului.

Ca să știi cum îl găsești și despre ce să vorbești cu el. Ca să poți urmări, mai apoi, ce face ca să-și atingă obiectivele pe care și le-a asumat.

Le-am scris tuturor în august 2016 și-am tot insistat până în octombrie 2016, inclusiv, să completeze chestionarul. Mai întâi le-am scris, apoi, le-am scris din nou. Apoi i-am sunat. Uneori, și de 6, 7 ori, ca să obținem un răspuns.

Cu toate astea, 5 consilieri din 28 nu vor să-ți spună ce planuri au sau cum să-i contactezi, dacă ai o problemă sau o idee care ține de aria lor de interes. [/cs_text][cs_text]Descarcă pdf-ul cu obiectivele și datele de contact ale consilierilor tăi și trimite-l unui prieten![/cs_text][x_image type=”none” src=”https://asociatiacivica.ro/wp-content/uploads/2017/07/consilieri_complet.jpg” alt=”” link=”false” href=”#” title=”” target=”” info=”none” info_place=”top” info_trigger=”hover” info_content=””][cs_text]Șerban Vornicu și Gabriel Dimitrașcu au creat voluntar pentru ieșeni, câte un afiș cu obiectivele și datele de contact ale fiecărui consilier. Găsiți albumul aici! Răsfoiți ca să aflați detaliat, obiectivele fiecăruia dintre cei care vă reprezintă până în 2020. Și nu ezitați să-i contactați. [/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]