Donează

CIVICA, alături de tine, înclină balanța puterii către cetățeni. Ne-am înregistrat ca organizație apolitică și non-profit, ca să acționăm constant pentru o guvernare deschisă și responsabilă în Iași.

Vrem să facem Educație Civică, ca să ne cunoaștem drepturile și să devenim cetățeni conștienți. Monitorizăm activitatea aleșilor și declanșăm campanii de corectare a derapajelor Administrației Publice atunci când e cazul. Dezvoltăm unelte online care să aducă ieșenii în dialog cu reprezentanții lor.

Fiecare proiect îl gândim și-l implementăm colaborativ, în comunitate. Punem laolaltă idei, timp, expertiză, resurse logistice și financiare, ca să conducem împreună, într-un Iași în care nu trebuie să fii politician ca să influențezi hotărârile publice. Orice sprijin crește capacitatea tuturor de-a acționa pentru o guvernare deschisă și corectă. Așa rămânem independenți și ne putem dedica 100% proiectelor de împuternicire civică. Vei ști întodeauna ce se întâmplă cu banii tăi din rapoartele de activitate.

Contribuie printr-o donație, care este la fel de sigură ca orice plată cu cardul.

Pentru orice neclaritate, răspundem cu bucurie la:
Telefon: + 40 742 564 637
E-mail: contact@asociatiacivica.ro

Pune puterea, în mâinile cetățenilor. Participă!
RON

Îți mulțumim pentru sprijin!

Datele necesare realiazării unei donații prin virament bancar sunt următoarele:

Asociația pentru Dezvoltare, Transparență și Participare Publică “CIVICA

CUI: 33912038