Noutăți

Conferința Regională ONGteca: Capacitatea sectorului neguvernamental. Impact social și sustenabilitate

 

Fundația Serviciilor Sociale Bethany, Fundația Comunitară Iași și Asociația CIVICA organizează Conferința Regională ONGteca: Capacitatea sectorului neguvernamental. Impact social și sustenabilitate, destinată organizațiilor neguvernamentale din Regiunea de Nord-Est a României, care va avea loc în Iași, în data de 25 aprilie 2023, la Hotel Ramada (str. Grigore Ureche, nr. 27), între orele 9.30 – 17.00.

Conferința își propune să ofere ONG-urilor din regiune un spațiu de dialog și transfer de know how privind impactul social și sustenabilitatea sectorului neguvernamental. Conferința este un prilej de invitație la reflecție și găsirea de soluții pentru două teme strategice în sectorul neguvernamental: cum măsurăm și comunicăm impactul social și cum asigurăm sustenabilitatea organizațiilor noastre?

La conferință vom avea invitați vorbitori din organizații internaționale, naționale și locale cu expertiză și experiențe relevante pe tematicile conferinței și așteptăm reprezentanți de la minimum 50 de ONG-uri din Regiunea de Nord Est.

Pe lângă sesiunile plenare cu prezentări și informații cheie despre tematicile evenimentului, conferința include două paneluri facilitate prin care urmărim să construim o înțelegere comună, să definim provocările, potențialele soluții și cum putem să ne sprijinim ca sector pentru a ne crește impactul și sustenabilitatea.

Înregistrarea se realizează prin completarea formularului de înscriere până la data de 21 aprilie 2023.

Aici poate fi consultată agenda Conferinței Regionale ONGteca: Capacitatea sectorului neguvernamental. Impact social și sustenabilitate.

***

Proiectul ONGteca este derulat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany, în parteneriat cu Fundația Comunitară Iași și Asociația CIVICA, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

3 comentarii pentru “Conferința Regională ONGteca: Capacitatea sectorului neguvernamental. Impact social și sustenabilitate

  1. www.amzx.art spune:

    Your positivity is like a magnet, drawing smiles with each word. Thank you for the joyful attraction!

  2. Raquel Warner spune:

    Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is fantastic blog. An excellent read. I will certainly be back.

  3. real digital spune:

    I have no words to express how much I appreciate each article published here. Thank you!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *