Noutăți

Women & Power: 30 years of empowering women in a nutshell

[cs_content][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]Femeile sunt prea deștepte ca să joace jocul puterii? Vino pe 6 aprilie, ora 10:30, la o rundă de „cabaret-conference”. Paula Ross vine în Iași, într-o conferință prietenoasă ca o conversație de cafenea. Vino să vorbești cu ea și pleci cu inspirație și date aplicate despre cum poți re-inventa jocul puterii pentru femei. Paula are aproape 30 de ani de experiență în împuternicirea femeilor, oricare ar fi spațiul lor de manifestare, fie că este vorba de locul de muncă, societate sau mediul politic.

Early Birds: Oprește-ți loc aici: https://bit.ly/2HTVd0y![/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section bg_color=”hsl(47, 100%, 59%)” parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]Paula Ross te va ghida prin următoarele teme, subiecte și de reflecție, și de acțiune:

  • Cât te costă menținerea dezechilibrului de putere între femei și bărbați, în comunitatea ta?
  • De ce par bărbații să creadă că li se cuvine să aibă puterea, în timp ce femeile se îndoiesc de asta?
  • De ce ajung adesea femeile să aleagă să-i lase pe bărbați să domine?
  • Cum pot femeile de succes să le ajute pe celelalte să le calce pe urme?
  • Sunt prea deștepte femeile pentru jocul puterii? Cum putem să re-inventăm jocul.

Vino pe 6 aprilie, să stai de vorbă cu Paula Ross![/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]Încă din anii ’70, pe când era încă studentă, Ross s-a implicat în activismul civic, în S.U.A. A purtat pe rând sau concomitent, pălăria de  voluntar, de organizator civic profesionist, de membru în board-ul organizațiilor nonguvernamentale și de consultant. A organizat campanii la nivel național pe problematici complexe legate de mediu și drepturile consumatorului.După câțiva ani ca manager de campanii electorale pentru candidați independenți, a susținut timp de 10 ani dezvoltarea partidelor locale. Ca lider, a recrutat și format zeci de candidați de succes și sute de voluntari.

În perioada în care a lucrat ca cercetător asociat la Universitatea din Toledo, Ross a studiat Analiza Rețelelor Sociale și a început să se concentreze asupra căilor prin care activismul individual poate influența semnificativ rețeaua sa, mereu în creștere, de prieteni, rude și asociați, adăugând, astfel, o cascadă de efecte indirecte la rezultatul direct al propriilor acțiuni.

 [/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][cs_section bg_color=”hsl(27, 87%, 50%)” parallax=”false” separator_top_type=”none” separator_top_height=”50px” separator_top_angle_point=”50″ separator_bottom_type=”none” separator_bottom_height=”50px” separator_bottom_angle_point=”50″ style=”margin: 0px;padding: 45px 0px;”][cs_row inner_container=”true” marginless_columns=”false” style=”margin: 0px auto;padding: 0px;”][cs_column fade=”false” fade_animation=”in” fade_animation_offset=”45px” fade_duration=”750″ type=”1/1″ style=”padding: 0px;”][cs_text]Vino pe 6 aprilie, să vorbești ca de la egal la egal, cu unul dintre oamenii care cunosc cel mai bine din lume, cum funcționează jocurile puterii, cum te afectează și, mai ales, cum să intri în joc! Cu o experiență și practică, și academică, în împuternicirea femeilor, Paula Ross te va inspira și-ți va da start-ul schimbării personale.

De la 10:30 intrăm într-o atmosferă relaxată cu bunătățuri, o cafea sau un ceai luat de la bar.

Oprește-ți loc aici: https://bit.ly/2HTVd0y!

Evenimentul se va desfășura în limba engleză.[/cs_text][/cs_column][/cs_row][/cs_section][/cs_content]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *