Noutăți

Milluu extinde inițiativa #LocuințePentruMedici și la Iași

Milluu extinde inițiativa #LocuințePentruMedici și la Iași
Medicii și personalul sanitar pot solicita locuințe temporare gratuite pe https://www.milluu.com/locuintepentrumedici/

 

Aplicația de închiriere de apartamente – Milluu extinde inițiativa #LocuintePentruMedici și la Iași. Prin inițiativa #LocuintePentruMedici, Milluu pune, gratuit, la dispoziția medicilor și a personalului sanitar, aflați în linia întâi, în lupta cu COVID-19, apartamente și garsoniere în care aceștia să poată locui temporar, pe toată perioada stării de urgență.

Deși a fost lansată în urmă cu doar două săptămâni, inițiativa Milluu #LocuintePentruMedici are la dispoziție acum, gratuit, pentru medici și personalul din spitale peste 30 de spații de locuit, cu o capacitate totală de cazare de peste 50 de persoane. Credem că poveștile pot schimba lumea. Mai credem și că poveștile bune ne aduc împreună și ne întăresc sentimentul că e firesc să ne fie frică sau să ne simțim neputincioși, dar avem, încă, multe motive de speranță și de încredere. Vedem în jurul nostru, în perioada aceasta,  sute, mii de fapte de solidaritate și umanitate, de empatie și optimism. Să nu le pierdem!

,,Am primit, în cadrul inițiativei, în doar o săptămână, zeci de cereri din partea cadrelor medicale, atât din București, cât și din alte orașe. Mulți dintre solicitanți fac naveta, au acasă copii mici, părinți sau bunici pe care vor să îi protejeze. Pentru a le oferi un loc decent unde să își recapete energia și să revină la spital cu forțe proaspete, am decis să extindem programul la nivel național.”, explică Florin Stoian, CEO la Milluu.

Începând de astăzi, 13 aprilie 2020, aplicația Milluu devine disponibilă și la Iași. Proprietarii pot încărca, oricând, apartamentele sau garsonierele disponibile.

,,Deși aveam în plan să ne extindem în alte orașe cu Milluu, abia în a doua parte a anului, am simțit că este important să fim prezenți, acum, la Iași, oraș ce preia o mare parte din cazurile COVID-19 din regiunea Moldovei. Mă bucur că echipa de dezvoltare a reușit într-un timp atât de scurt, cu eforturi deosebite, să facă posibilă extinderea. Cererea pentru locuințe așteptăm să crească puternic în perioada următoare și, de aceea, este esențial să avem suficiente spații disponibile”, explică Florin Stoian, CEO la Milluu.

În Iași, inițiativa Milluu este susținută de Asociația CIVICA.

,,Criza prin care trecem ne forțează să facem un nou exercițiu de solidaritate. Cu toții trebuie să ne adaptăm, să oferim empatie, suport și siguranță celor aflați în dificultate. Prin acest parteneriat cu Milluu, dorim să continuăm eforturile depuse de comunitatea noastră de voluntari în ultimele 3 săptămâni și să sprijinim personalul aflat în linia întâi să își protejeze familia, prin utilizarea unei alte locuințe pe durata epidemiei. Le mulțumim partenerilor, donatorilor și voluntarilor care fac campania #LocuintePentruMedici posibilă”, declară Iulian Boia, Co-Fondator CIVICA.

Milluu încurajează proprietarii de apartamente și garsoniere disponibile să le ofere ca locuințe temporare medicilor și personalului sanitar aflați în linia întâi în lupta cu COVID-19, gratuit sau pentru o sumă modică.

Atât proprietarii, medicii, cât și personalul sanitar, care vor să participe la #LocuintePentruMedici pot contacta Milluu pe următoarele canale de comunicare:
 Email: medici@milluu.com
 https://www.facebook.com/milluuapp/
 http://milluu.com/locuintepentrumedici
 Telefon: 0799 141 587

Despre Milluu:
Milluu este singura aplicație de închiriere de apartamente din România dedicată exclusiv proprietarilor și chiriașilor. Aplicația este construită să ofere o experiență 100 % digitală, de la găsirea unei noi locuințe, închirierea acesteia cât și managementul chiriei în aplicație pe perioada contractuală. Lansată în august 2019, Milluu a fost folosită deja de peste 20.000 de utilizatori și mai mult de 1000 de apartamente au fost listate în aplicație. Fondată de către Florin Stoian, antreprenor care anterior a pus bazele StarTaxi și Yellow Menu, Milluu a primit la sfârșitul anului 2019 o investiție din partea Early Game Ventures (EGV) și Roca-X. Mai multe informații despre Milluu, regăsiți pe site și pe pagina de Facebook a companiei.

Despre Asociația CIVICA:
CIVICA este o asociație înființată la Iași, în 2014, cu scopul de a crește implicarea cetățenilor în viața comunității și în luarea deciziilor care au un impact pe termen lung, precum și de a determina administrația publică să devină mai transparentă și mai eficientă.

Related Posts

Un comentariu pentru “Milluu extinde inițiativa #LocuințePentruMedici și la Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *