Jurnal colectiv de pandemie

Lansăm campania jurnal comun de pandemie, prin care ne dorim să strângem cât mai multe povești pozitive ( ,,Pentru oameni…dintr-o poveste”)

Ce? Vă invităm să scriem un jurnalul colectiv de pandemie. Haideți să punem împreună gândurile noastre despre ce ne îngrijorează cel mai mult în perioada aceasta, dar și ce ne alimentează optimismul!
De ce? Știm că sunt vremuri pline de provocări pentru fiecare dintre noi. E mult imprevizibil și necunoscut în fața noastră și e firesc să trecem printr-o vâltoare de stări și întâmplări, care ne iau prin surprindere. Împărtășindu-le în comunitate, ne va fi mai ușor să acceptăm că tot ce simțim e natural și firesc. Vom vedea, astfel, că nu suntem singurii și că nu suntem singuri!

Credem că poveștile pot schimba lumea. Mai credem și că poveștile bune ne aduc împreună și ne întăresc sentimentul că e firesc să ne fie frică sau să ne simțim neputincioși, dar avem, încă, multe motive de speranță și de încredere. Vedem în jurul nostru, în perioada aceasta,  sute, mii de fapte de solidaritate și umanitate, de empatie și optimism. Să nu le pierdem!

De vreo două săptămâni, am ales și noi să fim (într-un fel de) linie întâi, ca să rămânem alături de cei mai vulnerabili oameni în fața pandemiei: cei care au mare nevoie de ajutor. Și nu suntem singuri, ci împreună cu peste 200 de voluntari care au răspuns DA implicării și solidarității. Sunt ieșenii care au înțeles că, cea mai bună modalitate de a depăși, cu bine, această criză este să acționăm împreună!

Cum? Trimite-ne și tu gândurile tale de îngrijorare, dar, mai ales, speranțe, pe adresa impreuna@asociatiacivica.ro până pe 15 Aprilie. Poți scrie o frază sau mii de cuvinte, pentru a împărtăși cu alții ceea ce simți, ceea ce trăiești în perioada aceasta. Le vom publica pe site, într-un Jurnal colectiv de pandemie, ca să rămânem împreună și să ne privim într-o oglindă vindecătoare. Te rugăm să ne menționezi, în e-mail, numele și prenumele sau dacă preferi să fie un mesaj anonim.

Mulțumim! #împreună #comunitate #jurnaldepandemie